❇️ Yerba Mate El Pajaro AFRODISIACO 400g ❇️ Klasyczne Pobudzenie w Nowatorskim Wydaniu
✅ El Pajaro to jedna z bestsellerowych marek od 15 lat nie tylko w Polsce, ale też w Niemczech, Francji, Wielkiej Brytanii czy Czechach. Tysiące fanów nie mogą się mylić ❣️
✅ Świetna alternatywa dla klasycznych pozycji - poszerz swój asortyment o pyszną, jedną z najsilniej pobudzających mate z owocowymi i ziołowymi dodatkami
✅ Gigantyczna dawka energii wprost z Paragwaju - kolebki yerba mate z ✔️całkowicie naturalnymi składnikami (bez sztucznych aromatów) ✔️
☀️ El Pajaro AFRODISIACO ☀️ Jedyna taka Kompozycja
✔️ Yerba mate El Pajaro Afrodisiaco to unikatowe połączenie tradycyjnego paragwajskiego suszu z ostrokrzewu oraz dodatków owocowych i ziołowych, wzmacniających działanie naparu.
✔️ Poddawana klasycznej obróbce, polegającej na wysuszeniu liści przy pomocy dymu z paleniska i długim leżakowaniu, słodka lukrecja i trawa cytrynowa spajają jej charakter.
✔️ Smak naparu jest unikatowy smak a aromat bogaty z intrygującą nutą ziołową.
✔️ Ta mocna szlachetna yerba jest źródłem naturalnej kofeiny idealna dla osób o wzmożonym zapotrzebowaniu na energię♨️ dla których przysłowiowa "mała czarna" to po prostu za mało ☕
♔ El Pajaro Afrodisiaco 400g ♔
El Pajaro to yerba mate premium✔️ wytwarzana według tradycji południowoamerykańskiej. Pochodzi z ekologicznie uprawianego ostrokrzewu, bez użycia chemicznych środków. Proces suszenia z dymem oraz 18-miesięczne leżakowanie nadają jej delikatny, harmonijny smak. Mimo łagodności wyróżnia się wysoką zawartością kofeiny.
El Pajaro Amore łączy klasyczną dymną, yerba mate z owocowo-ziołowymi dodatkami. Dominująca skórka pomarańczy współgra z tarniną, kokosem, sarsaparillą oraz lukrecją, które razem tworzą wyjątkowy aromat i efekt wizualny. To mieszanka smaku, energii i zdrowia. Zadowoli z pewnością doświadczonych mateistów poszukujących zupełnie nowego spojrzenia na popularne paragwajskie yerby smakowe. Dzięki jej mocy i dodatkom docenią ją również początkujący. Tego po prostu trzeba spróbować!
Wielu mateistów mówiąc yerba, myśli właśnie ✨El Pajaro✨
✔️ Powstaje na prestiżowej plantacji w departamencie Itapúa, w Paragwaju. Do każdej paczki trafiają wyłącznie najlepsze i najbardziej wartościowe listki ostrokrzewu paragwajskiego.
✔️ Dorasta na naturalnie żyznej glebie, bogatej w minerały i substancje odżywcze.
✔️ Prawdziwa, intensywna paragwajka. Moc zawartej w niej kofeiny czuć już przy pierwszym łyku naparu!
✔️ Produkowana zgodnie z wielowiekową tradycją - metodą barbacuá, która polega na suszeniu ostrokrzewu przy pomocy ognia i dymu.
✔️ Pakowana ręcznie, w środowisku wolnym od zanieczyszczeń, orzechów, zbóż GMO i soi
❇️ Co znajdziesz w składzie El Pajaro Afrodisiaco?❇️
☛ yerba mate (Ilex Paraguariensis) 93% kraj poch. Paragwaj, najwyższej klasy, suszona dymem dobrze wyczuwalnym przy każdym zalaniu.
☛ tarnina owoc o ciekawym, dzikim charakterze jej ciekawy, cierpki roślinny smak z pewnością doskonale urozmaica napary z yerba mate!
☛lukrecja korzeń nadająca naparowi delikatnej słodyczy i świetnie smakuje, je słodkawy smak stanowi doskonałe uzupełnienie naparów z yerba mate.
☛ trawa cytrynowa pełna orzeźwiającego aromatu w fuzji z suszem yerba mate nadaje limonkowej głębi, uzupełniając kompozycję o swoistą, eteryczną nutę
☛ sarsaparilla korzeń będąca dodatkiem funkcjonalnym kojarząca się przede wszystkim z pięknem i miłością. Kiedy spróbujesz naparów z jej dodatkiem, będziesz zachwycony!
☛ wiórki kokosowe wzbogacające mieszankę swoim soczystym, egzotycznym smakiem zapewnia delikatny posmak w naparze.
☛skórka pomarańczy dodająca słodkiej a zarazem lekko cierpkiej nut,y mocno cytrusowa i lekko gorzkawa, dodaje moc orzeźwienia.
♨️ Sposób parzenia w skrócie: ♨️
1. Wsyp do naczynka od 15 do 30 g yerba mate. Jeśli obawiasz się zbyt intensywnego działania, możesz zmniejszyć porcję.ㅤㅤㅤㅤㅤ
2. Zakryj dłonią górny otwór, obróć naczynko do góry dnem i kilkukrotnie wstrząśnij. Po odwróceniu, na dnie naczynka znajdą się bardziej pocięte listki i drobinki, które zatrzymają się na sitku bombilli.
3. Obracając ponownie naczynko do pionu, ułóż susz po po jednej stronie naczynia ok. 45°. Następnie umieść bombillę w miejscu, gdzie jest go najmniej. Od tego momentu staraj się nie kręcić i mieszać bombillą.
4. Zalej susz gorącą wodą (o temperaturze nie większej niż 80 °C) i… ciesz się aromatem i smakiem yerba mate! Możesz dolewać wody aż do momentu, gdy napar utraci charakterystyczny smak.
5. Raz zaparzony susz można ponownie zalewać do 7 razy